Lotto

Lottospinnaren är ett av de effektivaste beten som finns! Lottospinnaren har en speciell fiskliknande, gjuten och förtyngd kropp, som sedan handmålas för att få bästa möjliga finish. Den unika konstruktionen gör att kroppen på Lotto inte roterar och därmed så tvinnas inte linan som så ofta är ett problem vid fiske med andra spinnare. Lottospinnaren är lättkastad och den viktade kroppen gör att man kommer ner till fisken även i strömmande vatten. Lottospinnaren är en favorit för många öringfiskare men den fungerar lika bra för annat fiske efter t.ex. abborre etc.
 
Lottospinnaren har en speciell fiskliknande, gjuten och förtyngd kropp, som sedan handmålas för att få bästa möjliga finish. Den unika konstruktionen gör att kroppen på Lotto inte roterar och därmed så tvinnas inte linan som så ofta är ett problem vid fiske med andra spinnare. Lottospinnaren är lättkastad och den viktade kroppen gör att man kommer ner till fisken även i strömmande vatten. Den minsta modellen av Lotto-spinnaren, Pikku-Lotto, är speciellt lämpad för harr, sik, öring och abborre.
 
Lottospinnaren har en speciell fiskliknande, gjuten och förtyngd kropp, som sedan handmålas för att få bästa möjliga finish. Den unika konstruktionen gör att kroppen på Lotto inte roterar och därmed så tvinnas inte linan som så ofta är ett problem vid fiske med andra spinnare. Lottospinnaren är lättkastad och den viktade kroppen gör att man kommer ner till fisken även i strömmande vatten. Den största modellen av Lotto-spinnaren, Hauki-Lotto är speciellt bra för gädda, men fungerar även bra på stor abborre. 

 
Längd / Vikt 
2,5 cm, 6 g 
3,5 cm, 9 g
4,5 cm, 12 g
6 cm, 15 g
7,5 cm, 24 g